Voor tuinaanleg bent u bij JS Bestrating aan het juiste adres. Ik adviseer u graag over de mogelijkheden voor uw voor- of achtertuin. Alle soorten bestrating zijn mogelijk, van klinkers tot grote vierkante meter tegels van natuursteen. Door gebruik te maken van goed materieel kan ik op een efficiënte en degelijke manier uw bestrating leggen. Uiteraard wordt er rekening gehouden met een goede ondergrond, afschot etc. 

Gras leggen is iets wat ik ook veel doe. Gras leggen op de juiste manier is een vak apart. Mooie borders of plantenbakken behoren ook tot de mogelijkheden, evenals andere invullingen zoals grind of split. Informeer eens naar de mogelijkheden of bekijk referentieprojecten.

  • Mijn tuin is werkelijk prachtig geworden. Hij lijkt wel 2 keer zo groot. Jelle heeft een prima prijs voor mij gemaakt. Alles ging in overleg. Ik vind Jelle zeer beleefd en vriendelijk. Ik kan iedereen aanraden met Jelle in zee te gaan. Keurig werk, vriendelijke man en een perfecte prijs. Helemaal top dus.

    Marieke, Bergschenhoek
  • Mijn ervaring met JS Bestrating is heel goed. De werkzaamheden zijn ondanks tegenslagen goed en vakkundig uitgevoerd in een prettige samenwerking met de jeugdige ondernemers.

    Dhr. van Verre, Rotterdam
  • Jelle is een hele aardige en beleefde jongeman die vandaag heel goed werk hier heeft verricht. Hij heeft op zeer professionele wijze een terras aangelegd en aangedrild met een machine.

    Mevr. Zindel, Poortugaal

JS Bestrating

Middelweg 14  |  2957 TG  |  Nieuw-Lekkerland

E-mailadres:

Telefoonnummer: 06 1553 1078

Ga naar boven