JS Bestrating is het bedrijf van Jelle Stuij. Ik heb 15 jaar ervaring in bestrating en werk nu 10 jaar als ZZP-er. Hiernaast ben ik beschikbaar voor verhuur in de GWW (Grondwerk, Weg- en Waterbouw) en bestrating. Naast bestrating voor aannemers en particulieren hou ik me ook bezig met tuinaanleg en sierbestrating. Wilt u uw tuin opnieuw laten bestraten of heeft u advies voor uw tuin nodig? Neem gerust even contact met mij op via e-mail info@js-bestrating.nl of telefoon 06 1553 1078. Graag kom ik langs om samen met u te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin.

Recensies

31-05-15 | Dhr. van Verre, Rotterdam

Mijn ervaring met J S Bestrating is heel goed. De werkzaamheden zijn ondanks tegenslagen goed en vakkundig uitgevoerd in een prettige samenwerking met de jeugdige ondernemers.


17-04-15 | Mevr. Zindel, Poortugaal

Jelle is een hele aardige en beleefde jongeman die vandaag heel goed werk hier heeft verricht. Hij heeft op zeer professionele wijze een terras aangelegd en aangedrild met een machine.


01-04-15 | Dhr. DenTurk, Dordrecht

Netjes en snel gedaan. Goed werk afgeleverd. Bedankt.


30-09-14

Jelle heeft een goede klus geleverd en komt betrouwbaar over. Jelle overlegd goed wat de bedoeling is. Geen verrassingen


30-08-14 | Mevr. Stoelinga, Poortugaal

Uitstekende ervaring met J S. Juiste kleuren klinkers geleverd. J S kwam met goede en praktische voorstellen die tot een prima resultaat hebben geleid.


04-08-14

Jelle heeft bij ons een stuk tuin voorzien van kunstgras. Eerst een grote bamboe plant en keien uit de bestaande tuin verwijderd. Daarna voorzien van zand, het geheel glad gemakt en kunstgras gelegd. Harde werker en prima werk geleverd.


30-07-14 | Dhr. , Gouda

Vriendelijke harde werker. Keurig gedaan. En vooral belangrijk: hij was erg snel beschikbaar. Gat in brandgang dichtgemaakt en bestraat. Het gat was gevaarlijk voor voorbijgangers, dus ik wilde het snel gemaakt hebben.


15-05-14 | Marieke, Bergschenhoek

Mijn tuin is werkelijk prachtig geworden. Hij lijkt wel 2 keer zo groot. Jelle heeft een prima prijs voor mij gemaakt. Alles ging in overleg. Ik vind Jelle zeer beleefd en vriendelijk. Ik kan iedereen aanraden met Jelle in zee te gaan. Keurig werk, vriendelijke man en een perfecte prijs. Helemaal top dus.


17-02-14 | E. Leijten, Rhoo

Jelle heeft mijn voortuin helemaal naar wens heringericht. Jelle geeft goed advies en blijft ook gedurende het proces meedenken over wat uiteindelijk het beste resultaat zal zijn. Hij heeft zorg voor detail, werkt efficiënt en gedegen en komt zijn afspraken na. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat.


29-08-13| Familie Hoogendoorn, Nieuw-Lekkerland

Jelle is een harde werker, met aandacht voor de wensen van de klant. Ook problemen als het tekort hebben van tegels weet hij netjes op te lossen, en de indeling geschied volledig in overleg met de klant. Het is een aannemer met motivatie, inspiratie en heeft dan ook laten zien dat hij capabel is in zijn vakgebied. Daarnaast heeft hij professioneel gereedschap, zoals een degelijke trilplaat en fatsoenlijke stenenknipper, zodat het pad niet binnen een half jaar weer begint te zakken. Al met al, zeer tevreden en zeker de eerste om te bellen voor een volgende klus.

Wat klanten zeggen

  • Mijn tuin is werkelijk prachtig geworden. Hij lijkt wel 2 keer zo groot. Jelle heeft een prima prijs voor mij gemaakt. Alles ging in overleg. Ik vind Jelle zeer beleefd en vriendelijk. Ik kan iedereen aanraden met Jelle in zee te gaan. Keurig werk, vriendelijke man en een perfecte prijs. Helemaal top dus.

    Marieke, Bergschenhoek
  • Mijn ervaring met JS Bestrating is heel goed. De werkzaamheden zijn ondanks tegenslagen goed en vakkundig uitgevoerd in een prettige samenwerking met de jeugdige ondernemers.

    Dhr. van Verre, Rotterdam
  • Jelle is een hele aardige en beleefde jongeman die vandaag heel goed werk hier heeft verricht. Hij heeft op zeer professionele wijze een terras aangelegd en aangedrild met een machine.

    Mevr. Zindel, Poortugaal

JS Bestrating
Middelweg 14  |  2957 TG  |  Nieuw-Lekkerland
E-mailadres: info @ js-bestrating.nl
Telefoonnummer: 06 1553 1078