Grondwerk vormt in de Grondwerk, Weg- en Waterbouw de voorbereiding van de bouw. Dit bestaat vooral uit het ontgraven en verzetten van grond, en het aanbrengen van nieuwe grond, grind en zand. Eigenlijk alles wat nodig is voor een goede ondergrond valt hieronder, zoals bijvoorbeeld ook het aanbrengen van verhardingen en funderingsmaterialen.
JS Bestrating heeft veel ervaring op dit terrein en kan het juiste materieel inzetten om goed grondwerk te verrichten!

  • Mijn tuin is werkelijk prachtig geworden. Hij lijkt wel 2 keer zo groot. Jelle heeft een prima prijs voor mij gemaakt. Alles ging in overleg. Ik vind Jelle zeer beleefd en vriendelijk. Ik kan iedereen aanraden met Jelle in zee te gaan. Keurig werk, vriendelijke man en een perfecte prijs. Helemaal top dus.

    Marieke, Bergschenhoek
  • Mijn ervaring met JS Bestrating is heel goed. De werkzaamheden zijn ondanks tegenslagen goed en vakkundig uitgevoerd in een prettige samenwerking met de jeugdige ondernemers.

    Dhr. van Verre, Rotterdam
  • Jelle is een hele aardige en beleefde jongeman die vandaag heel goed werk hier heeft verricht. Hij heeft op zeer professionele wijze een terras aangelegd en aangedrild met een machine.

    Mevr. Zindel, Poortugaal

JS Bestrating

Middelweg 14  |  2957 TG  |  Nieuw-Lekkerland

E-mailadres:

Telefoonnummer: 06 1553 1078

Ga naar boven