Er zijn zeer veel soorten bestrating, variërend in materiaal, in grootte, in dikte, in kleur etc. JS Bestrating heeft al 7 jaar ervaring in het leggen van allerlei soorten bestrating, van klinkers tot grote vierkante meter tegels. JS Bestrating kan de mooiste natuursteen voor uw terras regelen. Maar ook een Oud-Hollandse combinatie van klinkers en tegels kunnen wij voor u leggen. Belangrijk bij bestrating is een goede ondergrond die aangetrild is zodat er niet na verloop van tijd verzakking optreedt. Ook leggen onder afschot is belangrijk voor een goede afwatering. Bestrating is een vak apart.
JS Bestrating heeft het juiste materieel, en de kennis om uw bestrating op een goede manier te leggen. Dit doen we graag in overleg met u, zodat het resultaat naar tevredenheid is!

  • Mijn tuin is werkelijk prachtig geworden. Hij lijkt wel 2 keer zo groot. Jelle heeft een prima prijs voor mij gemaakt. Alles ging in overleg. Ik vind Jelle zeer beleefd en vriendelijk. Ik kan iedereen aanraden met Jelle in zee te gaan. Keurig werk, vriendelijke man en een perfecte prijs. Helemaal top dus.

    Marieke, Bergschenhoek
  • Mijn ervaring met JS Bestrating is heel goed. De werkzaamheden zijn ondanks tegenslagen goed en vakkundig uitgevoerd in een prettige samenwerking met de jeugdige ondernemers.

    Dhr. van Verre, Rotterdam
  • Jelle is een hele aardige en beleefde jongeman die vandaag heel goed werk hier heeft verricht. Hij heeft op zeer professionele wijze een terras aangelegd en aangedrild met een machine.

    Mevr. Zindel, Poortugaal

JS Bestrating

Middelweg 14  |  2957 TG  |  Nieuw-Lekkerland

E-mailadres:

Telefoonnummer: 06 1553 1078

Ga naar boven